Facebook oldal létrehozás, menedzsment | Social Mix - közösségi média tanácsadás

Facebook oldal létrehozás, menedzsment

Sokszor előfordul, hogy egy vállalkozó észreveszi, milyen nagy szükség lenne egy csatornára, ahol kommunikálhat a vásárlóival vagy ügyfeleivel, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá a kialakításhoz. Olyan is előfordul, aki tudja és ismeri a Facebook funkcióit magánszemélyként, de vállalkozásának Facebook-oldalát nincs ideje üzemeltetni, alkalmazottat pedig nem tudna vagy nem szeretne megbízni vele.

Ezekre a felmerülő igényekre nyújt megoldást a Social Mix: a Facebook oldal létrehozásához a vállalkozás adatain kívül 2 képre van szükség: az egyik az oldal tetején lévő borítófotó, a másik pedig a vállalkozás profilképe. Ezeknek a méretre készítését tartalmazza a szolgáltatás ára, elkészítésükhöz pedig egy céglogóra és egy grafikára van szükség, utóbbi lehet akár a vállalkozás weboldalának fejléce, egy molinó kreatívja, vagy akár egy szórólap részlete is, ezeket természetesen előre egyeztetjük.

A létrehozás ára tartalmaz továbbá 3 indító posztot, melyek tartalmát szintén egyeztetjük.

Amennyiben nemcsak a létrehozás, de a rendszeres menedzsment is problémát jelent - idő vagy munkaerő hiányában - a vállalkozás számára, aggodalomra akkor sincs ok. A Social Mix előre megbeszélt stratégia alapján üzemeltet rajongói oldalakat hibátlan helyesírással, érdekes tartalommal és olyan posztokkal, melyek reakciót váltanak ki a rajongókból, és amelyet örömmel osztanak meg ismerőseikkel is. A posztok témáját és tartalmát egyeztethetjük előre, de az önálló tartalomgenerálás is része a szolgáltatásnak, így amennyiben a vállalkozás egyáltalán nem akar vagy nem tud, nem is kell időt szánnia közösségére - csak élvezni a rajongásukat!

Vedd fel velem a kapcsolatot, és legyen cégednek, márkádnak vagy termékednek saját Facebook oldala!