Tanácsadás | Social Mix - közösségi média tanácsadás

Tanácsadás

A közösségi média tökéletes eszköz arra, hogy egy cég, márka vagy termék iránt érdeklődőket közösséggé kovácsoljon, rajongóvá tegyen - ez azonban nem mindig egyszerű feladat. A sikerhez nemcsak ismerni kell a célközönség elvárásait, de meg is kell felelni nekik, és olyan információval ellátni őket, amelyet érdeklődéssel és örömmel fogadnak, amelyet megosztanak, illetve amelyre önként reagálnak.

Minden egyes vállalkozás más és más stratégia bevetésével érheti el a kívánt eredményt, legyen az imázsépítés, értékesítés vagy informálás.

A tanácsadás során közösen határozzuk meg a közösségi média jelenlét célját, az eléréshez szükséges stratégiát, a legmegfelelőbb közösségi média csatornákat, valamint a kivitelezés lépéseit. Mindezt kényelmesen, akár az otthonod nyugalmában: telefonon vagy Skype-on keresztül, gyakorlati tanácsokkal kiegészítve. Minden felmerülő kérdésedet megvitatjuk, hiszen a legfontosabb, hogy a tanácsadás végére minden olyan információ a birtokodba jusson, mely szükséges a közösségi sikerek eléréséhez. Ha teljesen "kezdőnek" érzed magad ebben a témakörben, akkor is bátran fordulj hozzám segítségért: hiszem, hogy minden vállalkozónak az üzletmenettel kell foglalkoznia és ahhoz értenie, a kommunikációt pedig szakember segítségével megvalósítani.

Ne feledd: minden vállalkozás fellelhető az interneten, de nem mindegy, hogy jóváhagyott és tudatosan kihelyezett információval találkoznak az érdeklődők, vagy kontrollálatlanul terjedő véleményekkel, pletykákkal, netán a konkurencia által elhelyezett lejárató tartalmakkal. Vedd kezedbe az online siker kulcsát, és határozd meg Te, hogy miről tudjanak, mit gondoljanak és hogyan érezzenek vállalkozásod neve hallatán!

Vedd fel velem a kapcsolatot, és jelöljük ki együtt tudatosan azt az utat, melyre vállalkozásodnak, márkádnak vagy termékednek lépni kell a siker érdekében!