Képzés | Social Mix - közösségi média tanácsadás

Képzés

Számos vállalkozás rendelkezik olyan alkalmazottal vagy vezetővel, aki örömmel vállalná a közösségi média jelenlét kialakítását és foglalkozna rendszeresen a saját rajongóival, azonban nem tudja, hogyan kezdjen neki.

Számukra tökéletes választás a workshopon való részvétel vagy az egyéni képzés, ahol az első lépések megtételéhez nyújtok segítséget és átadom azokat a tapasztalatokat, melyeket az elmúlt években szereztem, és amelyek segítik az önálló tevékenység megkezdését, az eddigi aktivitás hatékonyabbá tételét.

Igény esetén örömmel vállalom, hogy a cégnél több munkatársnak tartsak kihelyezett workshopot, legyen szó akár ügyfélszolgálati, rajongói vagy promóciós célú közösségi média felületről. A posztok tartalmának felépítése, a kihelyezendő tartalmak típusa és meghatározása, a rajongók igényeinek feltérképezése vagy az eddigi Facebook-tevékenység elemzése mind-mind a lehetséges témák között van.

Vedd fel velem a kapcsolatot, és mondd el, Neked vagy alkalmazottaidnak milyen témakörben tudnék a legtöbbet segíteni annak érdekében, hogy az online jelenlét tudatos és eredményes legyen!